Новий Volkswagen Tiguan засвітився на тестах із мінімальним камуфляжем

Новий Volkswagen Tiguan засвітився на тестах із мінімальним камуфляжем

06 січня 2023
0

Volkswagen Tiguan вийшов на ринок у 2007 році й одразу ж завоював популярність серед європейців. Але останніми роками бестселер німецької марки почав втрачати позиції. У листопаді 2022 року йому вдалося стати лише десятою моделлю у Європі за кількістю продажів. Виправити ситуацію у компанії розраховують повним оновленням моделі та вже вивели на тести закамуфльований прототип нового Tiguan. Шпигунські знімки бестселера наступного покоління опублікував сайт Motor1.

На перший погляд автомобіль на фото дуже схожий на попередника. Але це не означає, що Volkswagen готує просто оновлення актуальної моделі. Оптика та решітка радіатора у серійного автомобіля буде іншою. Що стосується С-подібних акцентів повітрозабірників, декоративної вставки у нижніх частинах дверей та вихлопних патрубків - це лише наклейки, покликані ввести в оману випадкових глядачів. Єдине, що можна з упевненістю сказати, новий Tiguan буде більшим за актуальну модель.

За попередніми даними, в основу нового кросовера ляже модернізована версія нинішньої платформи. Розмір колісної бази залишиться колишнім, але передній та задній звіси здаються короткішими.

У моторній лінійці бестселера очікуються оптимізовані версії існуючих агрегатів. Як і попередник, новий Tiguan буде доступний у плагін-гібридній модифікації, але повністю електричної версії очікувати не варто. У цьому сегменті Volkswagen пропонує електрокросовери ID.4 та ID.5. Для американського ринку підготують потужнішу версію, яка переверщить звичайні модифікації як мінімум на 100 к.с. Але це не буде повноцінний Tiguan R.

Прем'єра нового Volkswagen Tiguan очікується у другій половині 2023 року. У цьому випадку продажі розпочнуться на початку 2024 року. Але офіційно це не підтверджено.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація