Новітні автобуси Setra вперше в класі отримали систему напівавтономного управління ADA 2

Новітні автобуси Setra вперше в класі отримали систему напівавтономного управління ADA 2

19 липня 2022
0

Підрозділ Daimler Buses представляє туристичні автобуси Setra - моделі ComfotClass і TopClass наступного покоління. Машини отримали видозмінену передню частину, з більш помітним логотипом марки, що святиться LED-елементом і новою оптикою. Салон порадує іншими перегородками, поліпшеними сервісними блоками управління на стелі і новою мультимедійною системою.

Справжньою сенсацією є система напівавтономного управління - Active Drive Assistance (ADA 2), вперше застосована на туристичних автобусах в Європі. Вона разом з іншими електронними «асистентами» допомагає дотримуватися дистанції і утримувати машину на смузі руху. Це не тільки підвищує безпеку і комфорт, але також оптимізує витрату палива.

Автобуси ComfotClass і TopClass також комплектуються системою Active Brake Assist п'ятого покоління (ABA 5), яка задіє екстрене гальмування, аж до повної зупинки – у випадках загрози ДТП, у тому числі наїзду на пішоходів (як рухомих, так і тих, що стоять на місці).

Світова прем'єра нових топових моделей Setra відбудеться в рамках Міжнародного автосалону IAA Transportation 2022, який пройде 18 - 22 вересня в Ганновері.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація