Нову Audi A6 тестують у суворих зимових умовах

Нову Audi A6 тестують у суворих зимових умовах

06 грудня 2022
1

Компанія Audi почала тестувати оновлену Audi A6 у суворих зимових умовах. Фотошпигуни помітили її під час тестів у засніженій Лапландії, Фінляндія.

Оновлену Audi A6 розробляють уже давно. Вперше її вивели на дорожні випробування навесні 2022 року. Тепер цю новинку чекають серйозні випробування морозом та снігом.

A6 тестують у мінімальному камуфляжі, тому зрозуміло, що зміни у неї будуть мінімальними. Трохи зміниться дизайн решітки радіатора, трохи зміняться фари. Навіть задній бампер зазнає мінімальних змін. Тим не менш, все це, а також нові легкосплавні диски зроблять цей автомобіль більш сучасним та елегантним.

В обробці салону будуть використовуватися нові матеріали. Мультимедійна система MMI отримає нове програмне забезпечення і працюватиме ще швидше. Системи активної безпеки також модернізують, завдяки чому вони працюватимуть точніше. У сенсорного екрана покращиться різкість і роздільна здатність.

Бензинові та дизельні двигуни у A6 вже електрифіковані. Але мотори модернізують, щоб менше витрачали палива і менше викидали в атмосферу шкідливих речовин.

Audi почне продавати оновлену Audi A6 навесні 2023 року. Скільки вона коштуватиме - ще не оголошено.

Джерело: Today.ua
Фото: motor.es

Обговорення новини

Andriy86  

Нібито недавно ця генерація з'явилася, а вже оновлення на підході. Оце час летить, а через кляту русню майже рік викреслено з життя.

+2-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація