Новий кросовер Honda CR-V FCEV помітили під час тестів

Новий кросовер Honda CR-V FCEV помітили під час тестів

07 жовтня 2023
0

В Японії під час тестів сфотографували електричну версію Honda CR-V 2023. Кросовер можуть представити вже наприкінці нинішнього місяця на автосалоні Japan Mobility Show в Токіо. Про це повідомляє японське видання BestCarWeb.

Нова Honda CR-V отримала одразу дві гібридні версії, які вже продаються. Електрокар анонсували під час презентації моделі нинішнього покоління.

На фото електромобіль Honda CR-V обклеєний камуфляжем, хоча видно, що в нього змінено передню частину - решітка радіатора набагато менша, натомість збільшено повітрозабірники в бампері.

На кузові видно написи Hydrogen - вони натякають на нестандартну силову установку авто. Річ у тім, що електричний кросовер Honda CR-V отримає водневі паливні комірки.

Електрокар оснастять невеликою акумуляторною батареєю, розрахованою на короткі поїздки містом. Для далеких подорожей призначені паливні елементи. Водневе ГБО дасть змогу долати великі відстані і не витрачати час на зарядку, адже заправка займає лічені хвилини.

Слід зазначити, що саме Honda стоїть біля витоків розробки паливних осередків і ще 2007 року запустила у виробництво перше у світі водневе авто FCX Clarity.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація