Нову Lancia Ypsilon вперше помітили на дорогах

Нову Lancia Ypsilon вперше помітили на дорогах

05 грудня 2023
0

Lancia готується до прем'єри першої моделі зі своєї нової лінійки - компактного хетчбека Ypsilon. Конкурент Volkswagen Polo і Audi A1 з'явиться влітку 2024 року, а поки що модель проходить випробування. Фото тестового прототипу авто опублікували на сайті Carscoops.

Нова Lancia Ypsilon потрапила на фото разом з Opel Astra і Peugeot 208, що не дивно: три моделі є спорідненими - побудовані на одній і тій самій платформі.

Італійський хетчбек відрізнятиметься від німецького та французького побратимів авангардним дизайном передньої частини з величезним «дзьобом».

Lancia Ypsilon 2024 позиціонують як преміальну модель В-класу, тому її салон оздоблений шкірою і велюром. Усередині звертає на себе увагу кругла полиця з бездротовою зарядкою для смартфонів.

Нова Lancia Ypsilon 2024 буде запропонована тільки в електрифікованих версіях. Електрокар отримає 156-сильну установку і батарею на 54 кВт.год, а його запас ходу перевищить 400 км.

Гібриди Lancia Ypsilon отримають 1,2-літрові бензинові турбомотори на 100 і 136 к.с. з 48-вольтною «м'якою» установкою, проте їх випускатимуть тільки до 2026 року.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація