Нову Mazda6 показали на офіційних тизерах

Нову Mazda6 показали на офіційних тизерах

17 квітня 2024
0

Майбутній автосалон у Пекіні стане місцем прем'єри нової Mazda6, розробленої спільним підприємством Changan Mazda. Напередодні презентації компанія опублікувала низку зображень, які розкривають окремі деталі екстрер'єру седана.

Якщо скласти їх в одну картинку, китайсько-японська Mazda6 виглядає вищою і довшою за нинішню модель. У автомобіля потужна «сімейна» лінія талії та кузова. Те, що називають «динамічна краса».

Також новинці дісталися інші тривимірні задні ліхтарі з вбудованим логотипом бренду по центру та симпатичний «качиний хвіст». Третій тизер демонструє передні двері із хромованими декоративними вставками та потужну лінію талії і кузова.

За попередніми даними, на ринку нова Mazda6 з'явиться під назвою EZ-6. Також компанія зареєструвала товарний знак «Mazda EZ-60». Як його планують використати поки не відомо.

В основу нової «шістки» ляже гібридна платформа Changan EPA. Ця архітектура підтримує повністю електричні та гібридні силові установки, зокрема, з ДВЗ, що використовуються як подовжувач запасу ходу.

Наживо автомобіль покажуть 25 квітня, в день відкриття Пекінського автосалону. Дата старту продажів поки не оголошена. За деякими даними, Mazda EZ-6 ще не сертифікована в Китаї.

Джерело: Авто Центр
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація