Нову Mazda 6 показали на неофіційних тизерах

Нову Mazda 6 показали на неофіційних тизерах

14 квітня 2024
1

Модель Mazda 6 готується до масштабної модернізації. Машина не змінювала покоління понад 10 років, але, за інсайдерською інформацією, незабаром сильно зміниться. 

Цифровий художник Theottle показав свій варіант универсала Mazda 6 2025-го модельного року. Автор намагався використати стилістику нових кросоверів Mazda з довгим капотом та елегантними формами.

Раніше нові дані у ЗМІ підтверджували розробку автомобіля наступного покоління на новій задньоприводній платформі з рядним 6-циліндровим двигуном.

Повідомлялося, що до такого рішення японців підштовхнув успіх нових кросоверів Mazda CX-60 та CX-90 з такою самою архітектурою. Нову «шосту» модель планують зробити більшою і розкішнішою. 

Очікується поява бензинових, дизельних та гібридних силових установок потужністю від 200 до 345 к.с. Привід буде заднім. Як опцію можуть запропонувати повнопривідну трансмісію.

Джерело: Обозреватель
Фото: Theottle

Обговорення новини

Jestemoffi  

Нарешті новий та цікавий дизайн! От таку Мазду 6 я б купив, бо останні 10 років 6 - ка здавалась застарілою та якось вже приїлась, хоч виглядала і доволі непогана та елегантно.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація