Нову серійну Mazda 6 показали на першому фото

Нову серійну Mazda 6 показали на першому фото

18 липня 2024
1

Після появи інформації про те, що спільне підприємство Changhan Mazda почало виробництво Mazda EZ-6, яка стала новою «шісткою» Mazda, спливли нові фотографії та подробиці про можливості автомобіля.

Автомобіль оснащений 4-мегапіксельними панорамними камерами і 12 ультразвуковими радарами, які можуть ідентифікувати величезну кількість різних типів паркувальних місць (виробник вказує 108 типів). Автомобіль отримав функцію автоматичного паркування та можливість паркувати автомобіль з дистанційним керуванням.

Кабіна оснащена РК-панеллю приладів, 14,6-дюймовим центральним екраном управління і багатофункціональним рульовим колесом із двома спицями, аудіосистемою Sony, 64-кольоровим навколишнім освітленням, сидіннями з режимом невагомості, чипом Qualcomm Snapdragon 8155.

Китайські ЗМІ називають автомобіль седаном, але насправді це ліфтбек із дизайном купе, у якого задня лінія даху плавно переходить кришку багажника. У автомобіля приховані дверні ручки. Габарити становлять 4921 х 1890 х 1485 мм, а колісна база - 2985 мм. На центральній консолі є два місця для смартфонів із зарядкою. У салоні широко використовуються матеріали, схожі на шкіру і замшу.

Нагадаємо, Mazda EZ-6 сходить з конвеєра в суто електричній і гібридній версіях. Електромобіль зможе проїжджати 600 км на одній зарядці, а повністю заряджений і заправлений гібрид зможе проїхати понад 1000 км. Гібридна версія використовує той самий двигун JL473QJ від Changan, що і Deepal SL03. Пікова потужність становить 70 кВт, при цьому двигун використовується тільки як генератор. Колеса приводяться в рух електродвигуном потужністю 160 кВт, встановленим на задній осі. Повністю електрична версія використовує електродвигун MSED04 потужністю 190 кВт, вироблений Changan Mazda Engine Company Ltd, він встановлений на задній осі. Обидві версії використовуватимуть літій-залізо-фосфатні акумуляторні батареї.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Alf8  

Надіюся, що справжня 6-ка буде справжньою 6-кою з Японії, а не візьмуть оце.

+4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація