Нову Skoda Octavia показали на новому рендері

Нову Skoda Octavia показали на новому рендері

12 січня 2024
0

Skoda Octavia, яка не втрачає своєї популярності у багатьох країнах Європи, незабаром оновиться. Прем'єру рестайлінгової версії намічено на перший квартал цього року. Поки що компанія опублікувала тизер моделі.

На затемненому знімку можна розгледіти завужені світлодіодні фари прямокутної форми, підняті вгору, і фірмовий логотип марки з підсвічуванням. Ще можна відзначити, що кузов авто став виразнішим. Маючи цей знімок, свою версію оновленої Octavia показало видання AutoExpress.

Їхній рендер виглядає досить реалістично. Автомобіль став агресивнішим зовні, отримавши крім оптики новий передній бампер з більшим повітрозабірником та підкориговану решітку радіатора. Також моделі обіцяно сучасну мультимедійну систему з великим екраном.

За даними інсайдерів, Octavia 2024 буде пропонуватися з 1,0-літровим трициліндровим бензиновим мотором потужністю 108 к.с. та 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном на 148 к.с. Гама дизелів включатиме дволітрові агрегати, що розвивають від 114 до 197 сил. Запропонують і гібридну версію.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація