Новий BMW M5 2024 показали на тизері

Новий BMW M5 2024 показали на тизері

29 листопада 2023
0

Опубліковано перше зображення BMW M5 нового покоління. Спортивний седан проходить тести і буде презентований наприкінці наступного року. Про це повідомляє сайт Motor1.

На рендерах заряджена версія відрізняється від нового BMW 5 Series агресивнішим дизайном передньої частини, зміненою решіткою радіатора і обвісом. Крім того, у седана збільшені колісні диски.

Новий BMW M5 2024 раніше частково розсекретили на шпигунських фото. Зокрема, вдалося розгледіти задню частину зі спойлером, дифузором і чотирма вихлопними трубами. Примітно, що на тестах бачили й універсал BMW M5.

Уже відомо, що новий BMW M5 2024 збереже 4,4-літровий V8 твін-турбо, але стане гібридом з можливістю підзарядки. Аналогічною установкою оснащують кросовер BMW XM і її потужність становить 653 або 738 к.с.

Очікується, що спочатку седан і універсал BMW M5 отримають 700-сильну версію цієї установки, але пізніше можуть з'явитися і більш потужні варіанти. Також відомо, що модель збереже повний привід і зможе пересуватися в електричному режимі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація