Новий BMW X3 2025 показали на якісних зображеннях

Новий BMW X3 2025 показали на якісних зображеннях

29 листопада 2023
0

В останні роки німецький автовиробник критикувався за дизайн своїх автомобілів, і, якщо вірити шпигунським фотографіям BMW X3 2025, які з'явилися цієї осені, виробник змінив деякі елементи.

Дані зображення створив дизайнер Sugar Design на основі фотографій прототипу. На кузові нової моделі видно менше ліній, ручки розташовані врівень з кузовом. Передні грати можуть бути сприйняті шанувальниками неоднозначно. «Ніздрі» побільшають, при цьому в них відмовилися від традиційних вертикальних ламелей на користь глянсового чорного пластику. Змінилися крила та фари, які за формою схожі на фари X1 та нової 5-ї серії.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Sugarchow (@sugardesign_1)

Тестовий прототип показав, що новий X3 буде оснащений задніми світлодіодними ліхтарями, які радикально відрізняються від задніх ліхтарів поточної моделі, і Sugar Design показала, як вони можуть виглядати.

З чуток, що модель, оснащена бензиновим та дизельним двигуном (для ринків за межами Північної Америки), а також гібридними агрегатами, продовжить використовувати оновлену версію поточної архітектури CLAR. Повністю електрична модель iX3, як очікується, перейде на платформу BMW Neue Klasse.

Очікується, що X3 наступного покоління буде представлено у середині 2024 року.

Джерело: iXBT.com.
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація