Новий BYD YangWang отримає унікальну підвіску

Новий BYD YangWang отримає унікальну підвіску

12 червня 2023
0

Як пише CarNewsChina, елітний бренд YangWang компанії BYD працює над новим електричним седаном, який конкуруватиме з іншими висококласними електромобілями, такими як Porsche Taycan, Mercedes EQS та BMW i7.

Він оснащений трьома датчиками LiDAR і має всередині три екрани. Силова установка буде представлена чотирма електродвигунами сумарною потужністю 1180 к.с. (по одній на кожному колесі).

Бренд YangWang поки що складається з двох моделей, включно з позашляховиком YangWang U8, який уже доступний для попереднього замовлення за ціною 160 тис. доларів. Електричний суперкар під назвою U9, який вміє стрибати і їздити на трьох колесах, оцінили в 150 000 доларів.

Це третя модель, яка виглядає як повнорозмірний седан. Повідомляється, що кузов має довжину понад 5 м. Він отримав датчик LiDAR на даху та ще два датчики LiDAR на передніх крилах. У цього седана унікальний дизайн коліс із п'ятьма спицями та логотипом YangWang посередині. Безрамкові двері оснащені висувними ручками.

Седан YangWang використовує те ж компонування салону, що і позашляховик YangWang U8. Він отримав РК-панель приладів дигоналлю 12,8 дюйма. Що стосується основного екрану, то він має форму трапеції та зразкову діагональ 23,6 дюйма. Передній пасажир також матиме незалежний 12,8-дюймовий екран.

Автомобіль отримає систему підвіски DiSus, що дозволяє керувати кожним колесом незалежно. Крім того, він може ефективно регулювати підвіску автомобіля у режимі реального часу. Ця технологія підвищує комфорт керування і навіть дозволяє автомобілю рухатися без одного колеса. Повідомляється, що ціна новинки становитиме близько 112 000 доларів.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація