Новий Cadillac Optiq показали зсередини

Новий Cadillac Optiq показали зсередини

17 квітня 2024
0

Електричний кросовер Cadillac Optiq 2025 модельного року показали на нових фото. Цього разу - зсередини. Салон електрокара преміального бренду виконали у сучасному стилі.

Новий кросовер Cadillac наближається до ринкового дебюту разом із ще однією моделлю в рамках стратегії повного переходу американського бренду на електромобілі до 2030 року. Свіжі деталі про новинку повідомляє сайт Carscoops.

На фото раніше вже показували майбутній електрокар. На свіжих зображеннях - у тому числі салон Cadillac Optiq. Автомобіль виконаний в актуальному стилі для електрокарів компанії. При цьому новий Optiq виявиться найдешевшим з них.

Довжина Optiq - 4822 мм (колісна база дорівнює 2954 мм), ширина - 1912 мм, а висота складає 1642 мм. Автомобіль великий і повинен вийти містким.

Ціни ще не оголошені, проте відомо, що автомобіль базується на електромобілі Buick Electra E5. Той коштує від 30 500 до 40 500 доларів. Але Cadillac в ієрархії брендів General Motors позиціонується вище за Buick, тому стартова ціна в $40 000 - реалістичний варіант. Інші подробиці стануть відомі пізніше.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація