Новий Dodge Charger 2025 виявився ліфтбеком

Новий Dodge Charger 2025 виявився ліфтбеком

11 лютого 2024
1

Маслкар Dodge Charger 2025 модельного року готується до прем'єри. Модель нового покоління показали у мережі з цікавими деталями. Про новинку повідомляє сайт Carscoops.

Dodge Charger виявиться основним суперником Ford Mustang. Автомобіль уже виїхав на дороги для завершальної стадії ходових випробувань перед прем'єрою серійної машини, яка очікується через місяць.

Виявилось, що виробник підготував досить практичний спорткар. На фото видно, що багажник відкривається разом із заднім склом, у стилі Skoda Octavia. Це ліфтбек, який виглядає як купе.

Новинка вирушить у продаж до кінця 2024 року. Очевидно, що купе дуже схоже на концепт, який свого часу розбурхав публіку. Новий Dodge Charger замінить у лінійці відразу дві машини: однойменний седан та купе Challenger.

На випробування виїхала модифікація Dodge Charger Daytona. Це електричний варіант. Раніше очікувалося, що інших версій у лінійці не з'явиться. Тепер є інформація, що бензиновий ДВЗ теж запропонують покупцям. Але не класичний V8, а рядний 6-циліндровий двигун.

Електромобілі Charger купити можна буде з однією з кількох силових установок. Задньопривідний варіант запропонує близько 450 к.с., а повнопривідне купе отримає потужність понад 800 або навіть 900 сил.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

mavrx5  

А легендарне ім'я Challenger що вже все?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація