Новий Dodge Charger показали на тизерах

Новий Dodge Charger показали на тизерах

29 лютого 2024
0

Dodge запустив рекламну кампанію нового Charger. Марка опублікувала перший із трьох тизерів маслкара, які випустять до офіційної прем'єри 5 березня.

Перший Dodge Charger компанія показала 1 січня 1966 року. У продажу він з'явився в середині того ж року. За всю історію моделі її кілька разів знімали з виробництва та запускали знову. Попереднього разу це було 2005 року. Підроблений корпус NASCAR із нового Charger зняли на Північноамериканському автосалоні у Детройті. Виробництво моделі завершилося у 2023 році. Як повідомлялося, випуск спорткарів Charger та Challenger зупинено через переход бренду на електромобілі.

Випущений Dodge тизер нового Charger не надто інформативний. Але можна точно сказати, що він зовсім не схожий на попередника, причому в усіх відношеннях. Відомо, що новий Charger відмовився від старої платформи та двигуна HEMI. Також наступний маскар отримає дводверний кузов. «Ніс» новинки прикрасить підсвічений логотип Fratzonic, який ми раніше бачили на електричному Dodge Charger Daytona.

Це підтверджує припущення, що першим представлять повністю електричну версію. Бензиновий Charger дебютує пізніше. Ще один аргумент на користь цього - гнучкість платформи STLA Large, що лежить в основі нового автомобіля. Вона дозволяє встановлювати традиційні та електрифіковані двигуни внутрішнього згоряння.

Більше інформації про новий Dodge Charger компанія надасть вже наступного тижня. До цього ми чекаємо на обіцяні тизери.

Джерело: Авто Центр
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація