Новий Duster 2024 помітили на дорогах під час тестів

Новий Duster 2024 помітили на дорогах під час тестів

06 липня 2023
0

В Іспанії під час випробувань помітили новий Duster третього покоління. Недорогий кросовер проходить фінальні тести, адже його презентують наприкінці нинішнього року, а у 2024-му стартують його продажі. Про це повідомляє сайт Motor.es.

Новий Duster 2024 цього разу закамуфлювали менше, ніж помічені раніше прототипи, що дає можливість розгледіти риси його дизайну. Зовнішність бюджетного кросовера стане виразнішою.

Гранований дизайн Duster 2024 буде витриманий у стилі концепт-кара Dacia Bigster. У кросовера масивні бампери та розширені крила. Також звертають на себе увагу тоненькі діодні фари і широкий повітрозабірник у бампері.

Dacia Duster третього покоління побудують на сучасній платформі CMF-B, як Nissan Juke, Renault Clio і Captur. Він трохи підросте в розмірах і стане комфортнішим.

З лінійки Duster 2024 року зникнуть дизельні двигуни. На вибір запропонують 1,2-літрові бензинові турбомотори на 120 і 140 к.с., а також 160-сильну гібридну установку E-Tech. Залишиться і варіант із заводським ГБО.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація