Новий електричний кросовер Hyundai розсекретили зовні та всередині

Новий електричний кросовер Hyundai розсекретили зовні та всередині

01 лютого 2024
0

Hyundai продовжує тестувати великий електричний кросовер Ioniq 7. Модель неодноразово потрапляла в об'єктиви фотошпигунів, але в її салон їм вдалося заглянути вперше.

Судячи зі знімків, електрокар зберіг загальну концепцію виконання шоу-кара Seven, який був його провісником, але обзавівся камерами заднього виду, багатоспицевими колісними дисками та заокругленими колісними арками. Двері Ioniq 7 не розпашні, а традиційні. Екстравагантні фари та задні ліхтарі схоже зберегли.

Крім екстер'єру шпигуни змогли зробити знімки й інтер'єру новинки. Салон кросовера просторий, а в його оснащення увійшли масивний прямокутний екран, що включає цифрову приладову панель і мультимедійну систему.

Управління клімат-контролем покладено на фізичні кнопки. А екрани, на які виводиться зображення із камер заднього вигляду, розташовані у верхній частині дверних карток.

Очікується, що Hyundai Ioniq 7 буде заснований на тій платформі, що і KIA EV9. Кросовер запропонують у двох версіях: з одним електромотором потужністю 215 к.с. та двома електромоторами на 379 к.с. Запас ходу у базового варіанта становитиме до 370 км. Його забезпечить батарея на 76 квтч. Топовий варіант зможе проїжджати одним зарядом до 490 км завдяки батареї на 99,8 кВтг.

Презентувати електричну новинку від Hyundai планують у середині 2024 року, а у продаж вона надійде наприкінці року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація