Новий електричний кросовер Renault спіймали на парковці

Новий електричний кросовер Renault спіймали на парковці

31 серпня 2023
0

Новий електричний кросовер Renault Scenic E-Tech 2024 модельного року готується до прем'єри. Передсерійний прототип зловили на парковці та показали у мережі. Про новинку повідомляє Carscoops.

Це - п'яте покоління моделі Scenic. Однак уперше знаменита практична машина перетворилася на кросовер. Мінівени більше не мають високого попиту, тому відомі імена доводиться інтерпретувати в інших форматах і сегментах.

Очікується, що довжина Renault Scenic E-Tech 2024 не перевищить 4,5 м. Тобто, модель виявиться компактним кросовером. Машину показали у камуфляжній плівці, проте деталі можна побачити.

До офіційної прем'єри залишилося не так багато часу, тому виробник не докладає надзусиль із секретністю. Новий електромобіль Renault Scenic E-Tech 2024 отримав зовнішню світлотехніку простої геометричної форми, прямі лінії кузова та мінімум повітрозабірників.

За попередньою інформацією, електричний кросовер Scenic E-Tech отримає один двигун потужністю 215 к.с. або два на 389 к.с. у топовому варіанті. У модельній лінійці новинка розташується вище за Renault Megane E-Tech з орієнтовною ціною близько 35-40 тисяч доларів за базове виконання.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація