Новий електричний кросовер від Smart показали на реалістичних фото

Новий електричний кросовер від Smart показали на реалістичних фото

22 квітня 2024
0

Сегмент електричних кросоверів незабаром поповниться інноваційною новинкою від компанії Smart. Йдеться про модель, яка зараз відома під індексом Smart #5.

Кілька днів тому, а саме 19 квітня компанія опублікувала тизер моделі, а в січні фотошпигунам вдалося зробити серію знімків прототипу Smart #5. На підставі інформації та цих знімків, видання Carscoops склало рендер новинки. Судячи з них, кросовер виконають у новій стилістиці марки.

Електрокар отримає кутастий кузов з выштамповками, короткими звісами, практично рівним дахом, вертикальним заднім склом і укороченим капотом. Фари, об'єднані тонкою світлодіодною смугою, бампер із великим повітрозабірником та аеродинамічні колісні диски доповнюють сучасний образ моделі.

Також можна відзначити темні акценти на кузові, безрамні вікна, дверні ручки, встановлені врівень, і підняті D-стійки.

Салон електричного кросовера просторий та комфортний. У його оснащення увійшла цифрова панель приладів і сучасна мультимедійна система з величезним екраном.

Також буде доступна напівавтономна система керування Smart Pilot Assist 3.0. В основі Smart #5 лежить платформа Geely SEA, яка використовується у Volvo EX30 та Zeekr X. Його запропонують з одним електромотором та батареєю, яка дозволить проїжджати на одному заряді до 450 км.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація