Новий електричний мінівен від Geely показали на нових фото

Новий електричний мінівен від Geely показали на нових фото

18 квітня 2024
0

У грудні минулого року компанія LEVC анонсувала новий електричний мінівен під назвою L380, а тепер у мережі з'явились зображення салону новинки. В основі L380 лежить нова модульна архітектура Geely. Відомо, що новинка продаватиметься у шести- та восьмимісній конфігурації.

Передня частина салону не особливо примітна, чи унікальна за своїм дизайном. Як і в багатьох інших електромобілях, на приладовій панелі домінує масивний центральний дисплей мультимедіа, а перед простим трьохспицевим кермом розташована цифрова панель приладів.

Також можна побачити великий відсік для зберігання речей під дисплеєм інформаційно-розважальної системи, а також центральну консоль з контролером.

Другий ряд виглядає дуже шикарно. Пасажири матимуть доступ до екранів на спинках передніх сидінь, а також зможуть використовувати дисплеї розміром зі смартфони в підлокітниках. Ці сидіння також мають регульовані підніжки. Серед інших особливостей салону - панорамна скляна панель і розсіяне освітлення в обшивці стелі.

На жаль, технічні подробиці про новинку компанія тримає у секреті. Лише відомо, що авто буде пропонуватися з акумуляторами ємністю 73 і 120 кВт.год та, ймовірно, приводитиметься у рух одним електродвигуном потужністю 268 к.с. Флагманська модель повинна мати можливість проїхати до 695 км без підзарядки.

Зазначається, що електричний мінівен спочатку буде представлений на китайському ринку, а потім і на інших світових ринках. Зокрема, відомо, що новинка від LEVC вийде на ринок Британії.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація