Новий електричний пікап KIA дебютує у 2025 році

Новий електричний пікап KIA дебютує у 2025 році

17 серпня 2023
0

Про плани представити до 2027 року два електричні пікапи KIA оголосила у березні минулого року. Один із них буде «спеціальною» моделлю, побудованою на спеціалізованій електричній платформі. Другий 0 «стратегічною» моделлю для ринків, що розвиваються. Його побудуть на звичайній сходовій рамі, що використовується паливними моделями бренду. Цей пікап, відомий під кодовою назвою Tasman, дебютує наступного року.

Серійне виробництво «стратегічної» новинки налагодять у першій половині 2025 року на заводі у Південній Кореї. Старт продажів очікується до середини того ж року. За попередньою інформацією, залежно від ринку «Тасман» запропонують із ДВЗ або повністю електричною силовою установкою. У дизельній версії це буде рамний пікап з подвійною кабіною вантажністю близько 1000 кг та тяговим зусиллям 3500 кг.

Зображень KIA Tasman наразі немає. В якості мула для випробувань вузлів використовується модифікований кузов Mohave. Основним ринком нового пікапа стане Австралія. Саме в цій країні KIA планує провести завершальний етап випробувань Tasman наступного року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація