Новий Fiat Titano показали на офіційних тизерах

Новий Fiat Titano показали на офіційних тизерах

02 липня 2023
0

У середньорозмірного пікапа Peugeot Landtrek, який французька марка випускає з 2019 року, з'явився «двійник» з Італії - Fiat Titano. Офіційно він поки не представлений, але Fiat показав новинку на фото. Більшість знімків демонструє салон пікапа, тоді як кузов видно тільки на одному, та й то в профіль.

Судячи з фото, Fiat Titano укомплектований мультимедійною системою із широкоформатним дисплеєм та клімат-контролем. Також на фото видно ряд фізичних кнопок, що відповідають за різні функції автомобіля, важіль перемикання коробки передач та кермо з назвою бренду на клаксоні. Прилади, ймовірно, анаологові.

Габаритами Titano повторює Peugeot Landtrek, але дизайн кузова оригінальний, щоправда, лише у передній частині. При колісній базі 3,18 метра він досягає 5,3 метрів у довжину. Вантажопідйомність складає близько 1 тонни.

Мотор новому пікапу дістався від Fiat Ducato - 2,2-літровий турбодизель. Привід, як і у Peugeot Landtrek, буде заднім чи повним.

Більше подробиць про Fiat Titano з'явиться під час офіційної прем'єри. Точна дата поки не оголошена, але довго чекати не доведеться.

Джерело: Авто Центр
Фото: The Citizen

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація