Новий Ford Tourneo Connect перетворили на позашляховик

Новий Ford Tourneo Connect перетворили на позашляховик

23 березня 2023
0

Зазвичай компанія Delta 4x4 спеціалізується на доопрацюванні серійних позашляховиків та побудові ексклюзивних автомобілів для бездоріжжя. І новий проект до повсякденної продукції компанії можна віднести досить умовно, оскільки модель хоч і має повний привід, але на повноцінну машину для пересіченої місцевості комерційний мінівен Ford Tourneo Connect не тягне навіть після доробок. Зате виглядає машина дуже переконливо. Вона адресована тому, кому заводське позашляхове виконання Active здається недостатньо брутальним.

Комплект доробок від Delta 4?4 включає матово-чорні 17-дюймові колеса Klassik-B із позашляховими шинами Grabber AT3. Для переднього бампера передбачено захисну трубу зі світлодіодними модулями PIAA.

Технічні доробки передбачають кіт від компанії Seikel, який за рахунок амортизаторів Koni FSD та проставок дозволяє збільшити дорожній просвіт на 20 міліметрів. Додатковий захист днища дозволяє відносно безпечно долати пересічену місцевість.

Програма тюнінгу Delta 4?4 сумісна з усіма варіантами Ford Tourneo Connect, але якщо покупець захоче машину з повним приводом, то доведеться обмежитися 122-сильним турбодизелем 2.0 EcoBlue та 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Тільки таке поєднання двигуна і трансмісії доступне з усіма провідними колесами.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація