Новий Ford Tourneo Courier помічено на дорожніх тестах

Новий Ford Tourneo Courier помічено на дорожніх тестах

09 березня 2023
0

Ford оновлює свій модельний ряд легких комерційних автомобілів, які пропонуються на ринку Європи. Раніше компанія представила нові Transit Custom та Tourneo Connect, а тепер прийшла черга і Tourneo Courier.

Закамуфльовані прототипи моделі виїхали на тести, де були помічені фотошпигунами. Судячи з знімків, у автомобіля буде незграбний кузов з різкими рубаними лініями, квадратні блоки фар і задніх ліхтарів, лінія бікового скління, що сходить, і невеликі колеса. Зсувні бічні двері розташовані по обидва боки, щоб полегшити доступ до салону.

Інтер'єр, як і екстер'єр Tourneo Courier, виконаний у мінімалістичному стилі. У його оснащення увійшли цифрова панель приладів і мультимедійна система. Під центральним екраном є низка фізичних кнопок, але вони не належать до системи клімат-контролю.

Імовірно, автомобіль приводитиме у рух 1,0-літровий бензиновий двигун Ecoboost потужністю 125 к.с. Також буде доступна повністю електрична версія моделі. Її дебют відбудеться в найближчі місяці, а у продаж на ринку Європи новинка від Ford поступить наприкінці цього року. Версія EV буде доступна лише з середини 2024 року.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація