Новий Haval Raptor буде повнопривідним плагін-гібридом

Новий Haval Raptor буде повнопривідним плагін-гібридом

15 серпня 2023
0

Китайське видання Autohome опублікувало інформацію про новий позашляховик Haval Raptor. Джерелом даних традиційно стало місцеве міністерство промисловості.

Haval Raptor, раніше відомий як В26, відрізняється кутастим кузовом з масивним пластиковим «оперенням» по колу. Масивна решітка радіатора з трьома подвійними горизонтальними рамками прикрашена назвою бренду. У передньому та задньому бамперах сріблясті захисні пластини. Доповнюють хардкорний образ традиційні бічні дзеркала на ніжках, рейлінги на даху та запасне колесо на кормі. Багажні двері, як і належить позашляховику, на бічних петлях та з масивною вертикальною ручкою.

Габаритна довжина моделі - 4800 мм, ширина - 1916 мм, висота - 1822 мм при колісній базі 2738 мм. Розмір дорожнього просвіту - 200 мм (при повному завантаженні 170 мм). Максимальна глибина броду, що долається - 560 мм. Кут в'їзду - 24°, з'їзду - 30°. За заявою виробника, максимальний кут підйому може досягати 60%.

Haval Raptor - розетковий гібрид із силовою установкою Hi4 на базі 1,5-літрового турбомотора, доступною у двох варіантах потужності: 378 або 383 к.с. Максимальний крутний момент у обох випадках 750 Нм. Коробка - двоступінчаста DHT. Акумуляторний блок - різної ємності. Привід - повний із блокуванням диференціала заднього моста.

Новинка вартістю менше $27 700 з'явиться на китайському ринку до кінця 2023 року. Інформації про доступність Haval Raptor за межами Піднебесної наразі немає.

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло велику китайську приватну автомобілебудівну компанію Great Wall Motor до переліку міжнародних спонсорів війни. Компанія виробляє та продає автомобілі під власними брендами, такими як GWM, Haval, WEY, TANK, POER, ORA.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація