Новий гіперкар McLaren назвали W1

Новий гіперкар McLaren назвали W1

29 вересня 2024
0

Компанія McLaren анонсувала свій новий флагманський гіперкар під назвою W1. Ця інформація була підтверджена у короткому відео, опублікованому на офіційному каналі бренду на YouTube. Прем'єра новинки відбудеться 6 жовтня о 15:00 за київським часом.

У відео показані попередні культові моделі McLaren - F1 та P1. Сам новий гіперкар W1 на відео не демонструється, що підігріває інтерес до прем'єри. McLaren P1, попередник новинки, був знятий з виробництва у 2015 році після випуску обмеженої серії з 375 екземплярів. Свого часу P1 став одним із трьох гібридних суперкарів, разом із Ferrari LaFerrari та Porsche 918 Spyder, які вважалися частиною так званої «Святої трійці» супергібридів.

Ще у 2013 році тодішній топ-менеджер McLaren, Грег Левін, заявив, що наступник P1 з'явиться не раніше, ніж через 10 років. Це рішення було обумовлено тим, що такі моделі повинні залишатися ексклюзивними, щоб власники суперкарів не втрачали відчуття володіння винятковою машиною.

Про технічні характеристики McLaren W1 наразі відомо небагато. Однак, відомо, що це буде гібридний автомобіль з потужністю близько 1200 кінських сил, оснащений V8-мотором. З цією моделлю також дебютує новий фірмовий стиль дизайну McLaren, який не змінювався протягом кількох років.

Джерело: AMPERCAR.com
Фото: McLaren

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація