Новий Honda Civic опинився в центрі скандалу

Новий Honda Civic опинився в центрі скандалу

23 березня 2023
0

Власники нових Honda Civic масово скаржаться на проблеми з рульовим управлінням. Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA) вже отримало 145 звернень, у яких йдеться про те, що у Civic 2022-2023 років випуску «залипає» кермо. Це відбувається на високих швидкостях. NHTSA ініціювала розслідування.

Наглядовий орган має провести випробування, оцінити масштаб проблеми й те, наскільки потенційний дефект може бути небезпечним. Honda зі свого боку співпрацює зі слідством, і вже випустила попередження для клієнтів: у випадку, якщо вони зіткнуться з кермом, що залипає, їм слід негайно звернутися в сервісний центр - проблему усунуть за гарантією, оскільки вона характерна переважно для нових автомобілів.

Кампанія по відкликанню поки що не оголошена. Спочатку NHTSA має завершити розслідування. Якщо дефект підтвердиться, Honda зобов'яжуть відкликати нові Civic, яких налічується близько 280 тисяч штук.

Декількома днями раніше стало відомо, що Honda відкликає півмільйона машин з дефектними ременями безпеки - вони не замикаються. Ремонт знадобився CR-V 2017-2019 років випуску, Accord 2018-2019 років, Odyssey 2018-2020 років та Insight 2019 року випуску, які були продані в США.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація