Новий Hyundai Palisade помітили на дорожніх тестах

Новий Hyundai Palisade помітили на дорожніх тестах

17 липня 2024
0

Фотошпигуни помітили на дорожніх тестах прототип Hyundai Palisade. Флагманський кросовер виконаний у стилістиці Santa Fe.

Palisade 2026 має квадратний кузов з різкими рубаними лініями, довгим капотом, більш рівним дахом і великими колесами. Він отримав масивну прямокутну решітку радіатора, візуально поєднану з великими фарами, модернізований бампер та округлі колісні арки. Ще можна відзначити великий задній спойлер, підйомні еволюційні двері, рейлінги на даху і переосмислену задню стійку.

Зробити знімки салону шпигунам не вдалося. За даними інсайдерів, в оснащення увійде великий екран та нове рульове колесо, а також перероблена центральна консоль. Ще розширять пакет систем допомоги водію та помічників безпеки. В обробці як акценти використовують вставки з алюмінію.

Очікується, що у рух новий Palisade буде приводити 3,5-літровий турбодвигун V6 з віддачею близько 300 к.с. Також запропонують гібридну версію на основі 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна. Дебют кросовера заплановано на 2025 рік.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація