Новий Hyundai Palisade вперше «засвітив» свої фари

Новий Hyundai Palisade вперше «засвітив» свої фари

23 серпня 2024
0

Hyundai прискорює випробування другого покоління свого флагманського позашляховика Palisade, що підтверджує величезна кількість прототипів цієї моделі, яка останнім часом потрапляє в об'єктиви фотошпигунів. Днями машину підловили на чергових тестах, де вона вперше відкрила свою світлотехніку.

Автомобіль підловили в одному з тунелів у Південній Кореї, коли йому довелося увімкнути фари. Завдяки вдало падаючому світлу крізь камуфляж було видно малюнок світлодіодних ДХВ, який, судячи з усього, набуде форми літери C і отримає п'ять окремих елементів, а також по два довгих зубці, спрямованих у бік решітки радіатора.

Ще одним цікавим моментом в екстер'єрі нового Palisade, який можна почерпнути з цих знімків, є світлодіод, що проглядається з-під маскування по центру. Щодо його призначення поки що залишається тільки гадати.

Корма прототипу, як і раніше, була сильно замаскована, але задні ліхтарі заради безпеки довелося оголити принаймні частково. Видно, що вони мають вертикальну форму і складаються з безлічі прямокутників, що йдуть від лінії крил до верхньої частини бампера.

Технічні зміни новинки поки що засекречені. Офіційна прем'єра машини, за чутками, запланована на кінець 2024 року, а продажі автомобіля почнуться у 2025-му.

Джерело: Daily-Motor
Фото: Autospy

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація