Новий Hyundai Palisade виявився схожим на Santa Fe

Новий Hyundai Palisade виявився схожим на Santa Fe

24 січня 2024
0

Carscoops опублікував шпигунські фото закамуфльованого прототипу Hyundai Palisade другого покоління. Від актуальної моделі він відрізняється більш вертикальною передньою частиною кузова, характерними фарами та ДХВ.

Велика решітка радіатора попередника збережена. Тоді як формою передніх стійок, даху та бічних вікон із прямими лініями та гострими кутами новий Palisade нагадує Santa Fe 2025 року. Колісні арки прототипа закруглені, але у серійного автомобіля вони можуть бути квадратними, як у меншого брата.

Як вже відомо, при зміні поколінь Hyundai Palisade переїде на іншу платформу з довшою колісною базою. Це дозволить запропонувати більш просторий салон та нову лінійку силових агрегатів. Зокрема, під капотом Palisade другого покоління опиниться гібридна система на базі 2,5-літрового мотора та 3,5-літровий турбований V6. Останній замінить колишню V-подібну шістку робочим об’ємом 3,8 літра.

Дату випуску Hyundai Palisade другого покоління не оголошено. Враховуючи, що останнє оновлення актуальної моделі вийшло на початку 2022 року, презентація кросовера наступної генерації відбудеться у 2025 році.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація