Новий iPhone 15 допоможе автомобілістам знайти АЗС, чи зарядку станцію

Новий iPhone 15 допоможе автомобілістам знайти АЗС, чи зарядку станцію

13 вересня 2023
0

Компанія Apple представила нову родину смартфонів iPhone 15. Зазначається, що відтепер смартфони завдяки співпраці з Американською автомобільною асоціацією (ААА) дозволять водіям отримувати допомогу навіть у найвіддаленіших куточках, де відсутнє покриття стільникового зв'язку. Перший час нова послуга працюватиме лише у США.

Ця послуга, доступна для користувачів iPhone 14 та 15, дозволяє власникам отримати доступ до служби допомоги на дорогах через супутник. Завдяки цьому тепер сервісні компанії зможуть запропонувати допомогу людям, які мають проблеми з автомобілем у тих місцях, куди раніше вони не могли отримати доступ через відсутність мережі.

«Безпека лежить в основі діяльності AAA як організації, і ми виводимо це зобов'язання на новий рівень, пропонуючи послуги AAA користувачам iPhone, які раніше були недоступні», - сказав Маршалл Доні, президент і генеральний директор компанії.

За його словами, тепер завдяки супутниковим можливостям iPhone користувачі смартфонів з послугою допомоги на дорогах можуть отримати допомогу, коли вони найбільше її потребують, але не можуть зв'язатися з ААА по традиційних каналах зв'язку.

Apple заявляє, що стала партнером AAA, тому що це найбільший у Америці постачальник допомоги на дорогах.

«Ми не з чуток знаємо, як важко опинитися у скрутному становищі через поломку, особливо якщо ви знаходитесь у віддаленому місці або без стільникового зв'язку. Ваші можливості обмежені: треба дійти до місця зі стільниковим зв'язком, або Wi-Fi, які можуть перебувати за кілька миль від вас, або спробуйте зупинити іншого автомобіліста» - заявив Доні.

Він додав, що супутникова інфраструктура Apple - це інноваційне рішення, яке вже забезпечує критично важливу екстрену підтримку користувачам iPhone. Нова функція доступна всім власникам iPhone 15 та 14, а не тільки членам AAA. Однак будь-кому, хто не має членства, доведеться платити за надані послуги.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація