Новий Jeep Wrangler названо Найкращим позашляховиком 2024 року за версією Cars.com

Новий Jeep Wrangler названо Найкращим позашляховиком 2024 року за версією Cars.com

08 лютого 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Новий Jeep Wrangler визнано найкращим позашляховиком 2024 року за версією видання Cars.com. Редактори Cars.com розглянули всі позашляховики, доступні в США, щоб визначити, який автомобіль демонструє найкраще поєднання позашляхових можливостей, універсальності та вартості, вибравши експансивне сімейство Wrangler як найкраще з кращих.

«Бренд Jeep зробив сучасний Wrangler і Wrangler 4xe ще кращими завдяки ключовим оновленням, які покращують їхні позашляхові можливості та комфорт», - сказала Дженні Ньюман, головний редактор Cars.com . «Wrangler - універсальний, потужний і гідний переможець нашої нагороди «Найкращий позашляховик 2024 року».

Новий Jeep Wrangler є 100% спадкоємцем історії Бренду та його багаторічних розробок. Жодна вершина не є надто високою, щоб її досягти, і жоден горизонт не є надто складним, щоб його подолати. Це завжди визначало легендарний Jeep Wrangler, як модель, яка буквально здатна подолати будь-які перешкоди завдяки еталонним повноприводним можливостям. І це справжня сила Бренду, що може похвалитися 80-річними досягненнями, ідеями та інноваціями.

«Jeep Wrangler - це найкращий автомобіль для пригод і символ бренду, - сказав Білл Пеффер, старший віце-президент і голова бренду Jeep у Північній Америці. «З моменту появи Wrangler бренд Jeep продав більше 5 мільйонів по всьому світу, встановлюючи нові рівні можливостей 4x4 з кожним новим поколінням. Суччасний та технологічний Wrangler знову піднімає планку, поєднуючи більше повноприводних можливостей, технологій, функцій комфорту та безпеки зі свободою вибору з чотирьох різних силових агрегатів, включаючи наш електрифікований 4xe, найбільш продаваний PHEV в Америці».

Wrangler взяв на себе всю спадщину Бренду-засновника і з моменту свого народження супроводжував історію Jeep, втілюючи та розвиваючи його цінності - перш за все, свободу. Jeep Wrangler - це автомобіль-конструктор. Цей позашляховик підкупив автомобілістів не лише своєю прохідністю, його головна перевага це гнучкість. Можна демонтувати кузовні деталі та переробити автомобіль так, як зручно власнику.

Уже зараз ви можете ближче познайомитися з легендарним Jeep Wrangler в Україні, тому звертайтесь за консультацією до найближчого дилера Бренду прямо зараз. Відкривайте для себе пригоди без обмежень та страху, приєднуйтесь до веселого та енергійного сімейства Jeep.

Дилерська мережа JEEP Дилерська мережа JEEP

У жовтні 2021 році бренд Jeep заявив про зміну імпортера - ним з літа 2022 року мало стати офіційне представництво Stellantis в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Jeep

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація