Новий KIA Carnival засвітився під час тестів

Новий KIA Carnival засвітився під час тестів

23 жовтня 2023
0

Пройшло три роки з моменту дебюту актуального покоління KIA Carnival. Мінівен ще не встиг застаріти, але компанія вже готує його оновлену версію. Прототипи новинки вже виїхали на дорожні випробування, де й потрапили в об'єктиви фотошпигунів.

Судячи зі знімків, він отримає інші фари, які тепер візуально не об'єднані з решіткою радіатора, підкоригований передній бампер зі збільшеним повітрозабірником, і нові задні ліхтарі. Ще мінівену переробили задній бампер і встановили колісні диски з особливим дизайном.

Заглянути до салону нового Carnival фотошпигунам не вдалося. За даними інсайдерів, у його оснащення увійде 12-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з аналогічним екраном, проекційний дисплей і сидіння Ergo Motion. Ще буде система розпізнавання водія по відбитку пальця та автопілот 2-го рівня.

Новий KIA Carnival отримає гібридну установку на основі 1,6-літрового турбодвигуна GDi потужністю 180 к.с., який доповнений електродвигуном. Сумарна віддача установки складе 230 к.с. Презентувати авто планують наприкінці жовтня, а у продаж він надійде наприкінці поточного року.

Джерело: Авто Центр
Фото: The Korean Car Blog

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація