Новий KIA EV6 будет схожим на флагманський EV9

Новий KIA EV6 будет схожим на флагманський EV9

13 листопада 2023
0

Електричний кросовер KIA EV6 з'явився у модельній лінійці бренду у 2021 році й уже готується до першого оновлення. Оновлена версія електромобіля дебютує наступного року. Яким він буде KIA, представили дизайнери видання Carscoops. Рендер створено на основі фото прототипів, раніше помічених під час дорожніх тестів у Південній Кореї.

Як стверджується, зовнішність EV6 доопрацюють відповідно до останніх тенденцій бренду. Зокрема, кросовер отримає нові світлодіодні фари та оновлений бампер, що зробить його схожим на флагманський EV9. У задній частині обмежаться незначними змінами графіки ліхтарів. Доповнить оновлений образ комплект нових лекосплавних колісних дисків.

У салоні очікуються нові варіанти оздобленняи, інше кермо та панель з трьох дисплеїв від того ж EV9. Також кросовер отримає багатший набір обладнання для автономного водіння та підключення.

Силові агрегати та акумуляторні блоки залишаться незмінними. Серйозні зміни щодо техніки KIA EV6 чекають при зміні поколінь. За попередніми даними, модель другої генерації замість нинішньої платформи E-GMP використовуватиме інтегровану модульну архітектуру (IMA). Враховуючи стратегію KIA - оновлення кожні 3 роки, нове покоління кожні 6 років - EV6 наступного покоління з'явиться у 2027 році.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація