Новий KIA Rio додасть у розмірах та змінить назву

Новий KIA Rio додасть у розмірах та змінить назву

05 серпня 2023
0

Наступного тижня KIA представить «абсолютно новий» K3. Напередодні презентації, яка відбудеться 9 серпня у Мехіко, головний офіс бренду опублікував тизер новинки, який навряд можна назвати інформативним.

За деякими даними, під цією назвою на ринок вийде седан KIA Rio наступного покоління. Хоча в лінійці марки вже є один K3. Під цією назвою на деяких ринках, зокрема у Південній Кореї, продається середньорозмірний седан KIA Cerato. Те, що компанія вирішила дати новому Rio ім'я старого Cerato досить незвично. Це може свідчити про те, що наступний Rio буде більшим за попередника. Імовірно, в довжину він зрівняється з попереднім Cerato.

Як раніше підтвердили в компанії, наступник актуального семирічного Rio з'явиться в автосалонах у жовтні цього року. Вперше прототипи новинки помітили ще рік тому. Тоді як новий Cerato з'явився на дорогах лише шість тижнів тому. Чекати його на ринку раніше кінця 2024 року не варто. Також відомо, що продавати Rio наступного покоління у Західній Європі, Австралії та Великій Британії компанія не планує. Седан буде орієнтований на Мексику, Латинську Америку, Східну Європу та Близький Схід.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація