Новий KIA Sorento 2024 змінився до невпізнання

Новий KIA Sorento 2024 змінився до невпізнання

19 серпня 2023
1

У Південній Кореї відбулася офіційна презентація KIA Sorento 2024. Сімейний кросовер пройшов ґрунтовну модернізацію і незабаром надійде в продаж на батьківщині, а до кінця року почнеться експорт моделі. Подробиці розкрили на офіційному сайті KIA.

Новий KIA Sorento серйозно змінився зовні. Дизайн кросовера виконаний у новому фірмовому стилі Opposites United, що дебютував на електрокарі KIA EV9. В авто величезна решітка радіатора і Т-подібні світлодіодні фари. Крім того, оновлені ліхтарі та бампери.

Салон KIA Sorento 2024 - практичний повністю новий. На передній панелі тепер встановлено два великі дисплеї, а кнопки клімат-контролю стали сенсорними. Крім того, покращено проекцію на лобове скло, а перелік опцій поповнили відеореєстратори та сканер відбитків пальців.

Кросовер KIA Sorento дебютував із трьома моторами: 2,5-літровою 281-сильною бензиновою турбочетвіркою, 2,2-літровим турбодизелем потужністю 194 к.с. і гібридною силовою установкою на 230 к.с.

Пізніше з'являться й інші версії, серед яких буде і 265-сильний плагін-гібрид. Усі версії тепер комплектуються роботизованою 8-ступінчастою КПП з двома зчепленнями, а привід може бути переднім або повним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Димитриус  

Классный аппарат

+1-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація