Новий кросовер Audi Q3 виїхав на тести

Новий кросовер Audi Q3 виїхав на тести

20 грудня 2023
0

Audi Q3 наступного покоління готують до прем'єри, машина вже виїхала на дороги. Новинка стане найдешевшим кросовером німецького бренду і загалом отримає позиціонування недорогої моделі в рамках лінійки.

Кросовер Audi Q3 2025, побудований на платформі нового Volkswagen Tiguan, стане найдоступнішим кросовером німецького бренду наступного року після припинення виробництва Q2. Машину показали на фото до прем'єри у рамках дорожніх випробувань, повідомляє Carscoops.

Новий Audi Q3 2025 модельного року виїхав на тести, в ході яких машину й упіймали на фото. Традиційно кузов обклеїли строкатою плівкою, щоб ми не могли побачити деталі. Але зробити важливі висновки нам це не завадило.

Спереду з'явилася широка решітка. З боків від неї - великі блоки фар, а вище встановлено окремі ДХО. У бампері помітний широкий повітрозабірник. Задні ліхтарі побачити не вдалося. Ймовірно, їх з'єднають довгою смугою.

Кросовер Audi Q3 2025 модельного року отримає бензинові та дизельні двигуни, які відповідатимуть сучасним екологічним стандартам. З'явиться в лінійці і плагін-гібрид, батарею якого можна заряджати від зовнішньої мережі. Прем'єра моделі наступного покоління відбудеться до кінця 2024 року.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація