Новий кросовер Mercedes-Benz EQC показали на свіжих фото

Новий кросовер Mercedes-Benz EQC показали на свіжих фото

17 березня 2024
0

Mercedes-Benz EQC є першим електричним кросовером німецького бренду. Настав час оновити модель - автомобіль другого покоління показали на свіжих фото. Очікується, що новий EQC зроблять більш доступним і технологічним порівняно з попередником.

Нові фото Mercedes-Benz EQC другого покоління публікує сайт Carscoops. Актуальна лінійка електричних кросоверів Mercedes налічує п'ять моделей. Але саме EQC був першим SUV компанії на електротязі.

На шпигунських фото - закамуфльований прототип. Деталі дизайну тримають у секреті, але ми вже бачимо важливі зміни. Спереду видно великі округлі фари і гладкий ніс. Силует став більш присадкуватим.

Загалом здається, що кросовер у другому поколінні стане компактнішим. Однак за рахунок використання нової платформи Mercedes MMA очікується просторіший салон - у першого EQC з цим спостерігаються деякі проблеми незважаючи на великий кузов.

Все тому, що актуальний кросовер побудований на адаптованій платформі, яка використовується в моделях з двигунами внутрішнього згоряння. Але MMA дозволить організувати більш грамотне компонування та встановити батарейний блок збільшеної ємності.

Прем'єра нового Mercedes-Benz EQC другого покоління очікується у 2024 році. Старт продажів - 2025 року.

Джерело: Обзореватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація