Новий Mercedes-AMG SL 63 отримав апгрейд від Mansory

Новий Mercedes-AMG SL 63 отримав апгрейд від Mansory

20 березня 2023
0

Ательє Mansory представило пакет доопрацювань моделі Mercedes-AMG SL 63 останнього покоління. Компанія, відома своїми незвичними проектами та радикальними аеродинамічними обвісами, після низки ексклюзивних купе на базі серійних кросоверів і позашляховиків повернулася до «звичайних» автомобілів. Цього разу в руках фахівців опинився флагманський варіант відкритого спорткара Mercedes-AMG в актуальному кузові R232. Автомобіль отримав аеродинамічний обвіс із незабарвленого вуглепластику.

З карбону виконані капот, решітка радіатора, передній та задній бампери, а також пороги та стаціонарне антикрило. Доповнюють екстер'єр чорні 22-дюймові колеса. Тюнінг не сильно помитно, оскільки карбон на чорному кузові не виділяється.

Салон виконаний на контрасті з кузовом - інтер'єр повністю оздоблено білою шкірою, яку доповнюють вставки з лакованого вуглепластику. Але за бажанням клієнта в Mansory готові переоформити салон у будь-якій іншій кольоровій гамі та з використанням будь-яких матеріалів.

Стандартний Mercedes-AMG SL 63 4Matic+ оснащується турбомотором V8 4.0 (585 сил, 800 Нм), 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач та повним приводом. Якщо цього мало, то в ательє пропонують дві програми, що збільшують потужність до 720 чи 850 кінських сил. У другому випадку родстер зможе розганятися до 100 кілометрів на годину за 3,2 секунди та розвивати 332 кілометри на годину максимальної швидкості.

Джерело: T4

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація