Новий мінівен Smart HY11 було помічено в Китаї

Новий мінівен Smart HY11 було помічено в Китаї

25 січня 2024
0

Компанія Smart вивела на тести електричний мінівен. Поки що новинка фігурує під кодовим позначенням HY11.

Як повідомляє сайт CarNewsChina, модель є чимось середнім між мінівеном і кросовером, і відрізняється від двох інших автомобілів марки, Smart #1 і Smart #3, передньою підвіскою на подвійних поперечних важелях.

Сайт публікує серію нових шпигунських фотографій, на яких, крім конструкції підвіски, можна розглянути і оформлення салону.

Про мінівен HY11 відомо, що він побудований на платформі SEA від Geely Group, у нього 800-вольтова архітектура і напівавтопілот Smart Pilot Assist 3.0.

Судячи з фотографій, електромобіль вийшов досить великим, з короткими обвісами та порівняно невеликим дорожнім просвітом. Є рейлінги на даху та спойлер на кормі, а також висувні дверні ручки.

У салоні можна помітити великий прямокутний екран, зміщений у бік пасажира, цифрову панель приладів, центральний підлокітник із парою підсклянників та важіль перемикання передач, винесений на кермову колонку. Очевидно, опціонально для мінівена запропонують проєкційний дисплей.

Прем'єра новинки очікується на автосалоні у Пекіні навесні цього року.

Поки лінійка Smart представлена двома моделями, кросовером #1 і крос-купе #3. Обидва вони електричні та виробляються у Китаї. У найближчі три роки гама Smart розростеться до шести або навіть семи електромобілів.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація