Новий Mitsubishi L200 отримає електрифіковані версії

Новий Mitsubishi L200 отримає електрифіковані версії

20 вересня 2023
0

Пікап Mitsubishi L200 незабаром очікує електрифікація. Інформацію офіційно підтвердив віце-президент японської корпорації Хіроші Нагаока австралійському сайту Car Expert.

За його словами, в лінійці Mitsubishi L200 з'являться гібридні та електричні версії. Наразі ведеться їх розробка, проте керівництво компанії поки що остаточно не вирішило, в якому порядку їх запускатимуть у виробництво.

Раніше представники японської компанії заявляли, що електропікап з'явиться протягом 5 років. Віце-президент Mitsubishi підтвердив це, але поки що не може точно сказати, коли саме представлять нову модель.

Хіроші Нагаока вважає, що першим з'явиться гібрид Mitsubishi L200, причому станеться це в короткостроковій перспективі, адже конструкцію пікапа не потрібно кардинально змінювати. Не виключено, що таку версію отримає і новий Mitsubishi Pajero Sport.

А ось плагін-гібрид і електромобіль потребуватимуть серйозної переробки платформи авто. Втім, у Mitsubishi L200 є перевага - в пікап можна встановити велику батарею.

На думку Хіроші Нагаокі, плагін-гібрид Mitsubishi L200 все ж таки представлять раніше, ніж електрокар, тим паче, що незабаром такою версією обзаведеться і один із головних конкурентів - новий Ford Ranger.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація