Новий Mitsubishi L200 отримає електрифіковану версію

Новий Mitsubishi L200 отримає електрифіковану версію

04 серпня 2023
0

Компанія Mitsubishi підтвердила випуск електрифікованої версії нещодавно представленого пікапа L200. Японський автовиробник заявив, що новинку від Mitsubishi буде презентовано протягом п'яти років.

Але залишається одне питання: чи запропонує Mitsubishi спочатку гібридну версію, чи перейде відразу до повністю електричної моделі? Компанія розглядає обидва варіанти та визнала, що рамне шасі L200 здатне підтримувати послідовно-паралельну гібридну установку, яка може перемикатися між різними режимами приводу.

«Ми вважаємо, що в майбутньому електрична силова установка також буде потрібною і для пікапів, але питання полягає в термінах - коли ми повинні представити цей електромобіль? До цього нам також потрібно подумати про інший вид електрифікованого автомобіля, наприклад гібрид або, плагін-гібрид», - сказав Хіроші Нагаока, глобальний виконавчий віце-президент Mitsubishi Motors, відповідальний за розробку та стратегію виробництва.

За його словами, гібрид є гарним короткостроковим рішенням. Однак, здається, що план «спочатку гібрид, потім PHEV-гібрид а електромобіль» стосовно нового пікапа є більш ймовірним, враховуючи, що конкуренти Mitsubishi йдуть тим же шляхом.

Можна припустити, що Mitsubishi та Nissan спільно розробляють електричну платформу для середньорозмірних пікапів, щоб скоротити витрати.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація