Новий Mitsubishi Pajero Sport 2024 показали на нових рендерах

Новий Mitsubishi Pajero Sport 2024 показали на нових рендерах

15 серпня 2023
0

Опубліковано рендери Mitsubishi Pajero Sport нового покоління. Рамний позашляховик мають презентувати в другій половині 2024 року, а з початку 2025-го він надійде в продаж. Про це повідомляє австралійський сайт Drive.

Новий Mitsubishi Pajero Sport залишиться родичем пікапа L200. Саме фото цієї моделі і скористалися дизайнери під час створення рендерів.

Зовнішність Mitsubishi Pajero Sport 2025 зазнає кардинальних змін. Своїм дизайном позашляховик повторюватиме новий Mitsubishi L200, тобто стане соліднішим і брутальнішим на вигляд. В автомобіля величезна решітка радіатора, м'язисті розширені крила і «двоповерхова» діодна оптика. Крім того, він стане більшим.

Салон Pajero Sport на рендерах не показали, але відомо, що він повторюватиме інтер'єр Mitsubishi L200 2024. Це означає, що якість матеріалів покращиться, а на центральній панелі встановлять збільшений тачскрін. Оснащення поповнять нові системи безпеки.

Очікується, що новий Mitsubishi Pajero Sport отримає 2,4-літровий турбодизель на 204 к.с. і 470 Нм. У парі з ним працюватиме 8-ступінчаста автоматична КПП. Звісно, збережеться повний привід Super Select зі знижувальною передачею, причому його доповнять новими режимами для різних типів бездоріжжя. Основним конкурентом моделі буде новий Toyota Land Cruiser 250.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація