Новий недорогий кросовер Nissan Kicks показали на перших зображеннях

Новий недорогий кросовер Nissan Kicks показали на перших зображеннях

01 грудня 2023
0

Опубліковано зображення Nissan Kicks другого покоління. Компактний кросовер зараз проходить випробування, і його мають запустити у виробництво з червня 2024 року. Про це повідомляє японське видання BestCar.

Під час тестів кросовер Nissan Kicks 2024 сфотографували, і на основі шпигунських знімків були створені рендери моделі. Вони дають зрозуміти, що авто стане елегантнішим на вигляд.

Новий Nissan Kicks вирізняється плавними обводами кузова, а його лінія даху похиліша. Передня частина з широкою решіткою радіатора й тоненькими фарами виконана в дусі нового Nissan Pathfinder.

Кросовер Nissan Kicks другого покоління побудують на сучаснішій платформі CMF-B. Він стане дещо більшим: довжина сягне 4,3 м, ширина - 1,79 м, висота - 1,6 м, а колісна база - 2,64 м.

Очікується, що спочатку дебютує бензинова версія Nissan Kicks 2024. У 2025 році за нею піде гібрид із силовою установкою e-Power: він отримає 140-сильний електромотор і 1,2-літровий бензиновий генератор на 82 к.с. Такий кросовер витрачатиме близько 5 л/100 км у змішаному циклі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація