Новий Nissan Navara показали на реалістичних рендерах

Новий Nissan Navara показали на реалістичних рендерах

03 вересня 2024
0

Nissan готує нове покоління середньорозмірного пікапа Navara. Новинку презентують до кінця року, а на ринок вона вийде у 2025-му.

Прототипи моделі неодноразово потрапляли в об'єктиви фотошпигунів. Ще в мережі розсекретили деякі характеристики. Саме на їхній основі видання Carscoops і склало перші рендери Navara. Судячи з них, пікап наступного покоління отримає незграбний кузов із різкими рубаними лініями, складну оптику, капот-черепашку і масивні бампери. Можна відзначити наявність широкої решітки радіатора і плаваючого даху.

У салоні нового Navara також очікуються зміни. Інсайдери стверджують, що кабіна стане просторішою і комфортнішою, а в її оснащення увійде цифрова приладова панель і сучасна мультимедія. До списку основних функцій додадуть адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду, а ще танковий розворот і «прозорий» капот.

Побудують пікап на платформі P20, яка використовується в новому Mitsubishi Triton/L200. Він буде доступний із кількома силовими установками. Базовим буде 2,4-літровий дизельний турбодвигун потужністю 201 к.с. і 470 Нм крутного моменту. Запропонують ще електрифіковані варіанти. На ринку Navara конкуруватиме з новими Ford Ranger і Toyota Hilux.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація