Новий Nissan Qashqai 2025 розсекретили незадовго до дебюту

Новий Nissan Qashqai 2025 розсекретили незадовго до дебюту

09 квітня 2024
0

Опублікований перший тизер нового Nissan Qashqai. Кросовер пройде модернізацію і його офіційно презентують 17 квітня, а поки на Youtube-каналі японського автовиробника з'явилося відео з автомобілем.

У короткому відеоролику новий Nissan Qashqai 2025 затемнений, проте видно, що в нього змінені фари та решітка радіатора. Крім того, кросоверу оновлять бампери та ліхтарі - це було видно на шпигунських фото авто, які зробили торік під час тестів авто в Німеччині.

У салоні звертає на себе увагу нова мультимедійна система. Також дещо змінений колір та дизайн графіки віртуальної панелі приладів.

Судячи з того, що на місці тахометра встановлено індикатор потужності, на відео показали гібрид Nissan Qasqhai e-Power. Зараз така модель оснащена 190-сильним електромотором та 1,5-літровим бензиновим генератором.

Також в лінійці Nissan Qashqai 2025 повинні залишитися 1,3-літрові турбомотори, доповнені 48-вольтними «м'якими» гібридними установками. Як і раніше, модель пропонуватимуть із переднім або повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація