Новий Nissan X-Trail «випадково» розсекретили

Новий Nissan X-Trail «випадково» розсекретили

16 жовтня 2023
0

Nissan X-Trail, який змінив покоління на четверте у 2022 році, готується до планового оновлення. Його дебют заплановано на 2024 рік, але утримати новинку у секреті виробнику не вдалося.

У мережу потрапила рекламна листівка, на якій зображено автомобіль. Судячи з неї, Nissan X-Trail залишиться впізнаваним, але отримає низку оновлень. Можна відзначити збільшену решітку радіатора, інший передній бампер і підкориговану оптику. Також в оздобленні поменшало хрому.

Салон на офіційних фото не показали, але раніше він засвітився на шпигунських знімках. Відомо, що в його оснащення увійде оновлена цифрова панель приладів і мультимедійна система з 12,3-дюймовим екраном. Кросовер, як і раніше, пропонуватиметься в конфігурації на п'ять і сім місць.

Інформації про моторну гамму європейського X-Trail немає, а ось американський варіант Rogue буде доступний виключно з 1,5-літровим двигуном потужністю 204 к.с. та 305 Нм крутного моменту, який працює у парі з трансмісією Xtronic CVT. Також запропонують гібридні версії на базі цього двигуна.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація