Новий Passport стане найбільш підготовленою до бездоріжжя моделлю Honda

Новий Passport стане найбільш підготовленою до бездоріжжя моделлю Honda

23 жовтня 2024
0

Компанія Honda розповіла про оснащення нового Passport TrailSport. Найпозашляховіша модель марки стандартно буде оснащена шинами зовнішнім діаметром 31 дюйм, плюс отримає набір камер TrailWatch від «Пілота», яка дозволить зменшити кількість «мертвих зон».

Офроуд-версія TrailSport, що з'явилася у нинішнього Honda Passport у 2021 році, заявлена і для кросовера нового покоління. Настав час дізнатися, чим TrailSport відрізнятиметься від звичайного «Паспорта». А відмінностей, як завжди, вистачає. Це і особливі 18-дюймові колеса з шинами на 31 дюйм, і помаранчеві буксировані вушка, і набір камер TrailWatch.

Систему вже використовують на Pilot. Вона складається з чотирьох камер - передньої, задньої, бічної та з оглядом на 360 градусів - і дає змогу зазирати в «мертві зони», наприклад, бачити край дороги, спуску або межі колії. Відео транслюється на центральний екран, причому у випадку з Passport воно буде доповнене динамічними напрямними, що вказують траєкторію руху коліс і габарити кузова.

Крім цього, новому Passport обіцяно широку лінійку фірмових аксесуарів. Вона охоплюватиме силові підніжки, алюмінієві захисні пластини переднього бампера і різноманітні пристосування для кріплення вантажів - ті самі гачки Molle.

Під капотом кросовера наступного покоління пропишеться модернізований бензиновий «атмосферник» V6 3.5 у парі з десятидіапазонним автоматом. Привод буде повним, i-VTM4 другої генерації з активним управлінням вектором тяги.

Джерело: Мотор
Фото: Honda

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація