Новий Peugeot 5008 показали на незалежних рендерах

Новий Peugeot 5008 показали на незалежних рендерах

27 грудня 2023
1

Новий кросовер Peugeot 5008 для великої родини знаходиться на завершальній стадії розробки. Модель 2024 року готують до прем'єри. Це практичний автомобіль, який у наступному поколінні виглядатиме по-іншому.

Про новинку повідомляє сайт Carscoops. Там уже підготували свій варіант моделі. Зображення було створено з урахуванням доступної на даний момент інформації. Також стало відомо, що Peugeot 5008 третього покоління дебютує у серпні 2024 року. Вперше в історії моделі покупці зможуть придбати повністю електричну модифікацію.

Відомо, що в основі використовується новий Peugeot 3008, більший 5008 виявиться його подовженим варіантом із практичним 7-місним салоном.

Новий Peugeot 3008 перетворився на стильний купе-кросовер з обтічним присадкуватим силуетом. Так машина виглядає спортивнішою. У свою чергу новий 5008 збереже більш традиційний силует, щоб запропонувати максимально місткий салон.

Авжеж, з'явиться нова зовнішня світлотехніка та великі повітрозабірники із хромованим декором. Однак великий сімейний кросовер Peugeot залишиться впізнаваним і органічно впишеться в оновлений модельний ряд.

Салон, як і раніше, пропонуватимуть у семимісному виконанні. В оснащенні з'являться нові позиції та свіжа версія інформаційно-розважальної системи.

Покупці зможуть купити Peugeot 5008 третього покоління у різних гібридних виконаннях. Електричні варіанти запропонують запас ходу у діапазоні 400-700 км.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

TanDEN  

Like.
Основним конкурентом буде KIA EV9
подивимось чи привезуть їх офіційно в Україну

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація