Новий PEUGEOT E-3008 став фіналістом СОТУ 2024

Новий PEUGEOT E-3008 став фіналістом СОТУ 2024

27 листопада 2023
3
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Сьогодні, 27 листопада 2023 року, абсолютно новий PEUGEOT E-3008 став фіналістом премії «Європейський автомобіль року» (COTY). Професійне журі у складі 59 членів, представники 22 країн обирали найкращі автомобілі серед 28 моделей. Так, новинка PEUGEOT увійшла в престижний шорт-лист фіналістів із 7 найкращих автомобілів. Це вже сьомий раз за останні 10 років, коли модель PEUGEOT обирається фіналістом.

PEUGEOT змінив 3008, вивівши його на абсолютно новий рівень з точки зору дизайну, задоволення від водіння та додавши найкращі в своєму класі електричні характеристики для створення нового E-3008. З новим PEUGEOT E-3008 бренд приєднався до ексклюзивного списку фіналістів нагороди «Європейський автомобіль року» в сьомий раз з 2013 року.

Переможцем у номінації «Автомобіль року» може бути лише один, немає категорій, підрозділів чи класів. А переможця конкурсу СОТУ 2024 року буде оголошено уже 26 лютого в Женеві (Швейцарія).

Премія COTY - найбажаніша в автомобільній промисловості. Журі цієї премії складається з 59 членів, які представляють 22 країни. На першому етапі голосування кожен член журі складає свій шорт-лист з 7 фіналістів, вибираючи з довгого списку з 28 учасників. Список претендентів та фіналістів можна знайти на сайті «Автомобіль року» .

Кросовер PEUGEOT 3008 став справжнім бестселером, який за останні 7 років зачарував понад 1 320 000 клієнтів у 130 країнах світу. Найбільш титулований кросовер готовий і далі підкорювати п'єдестали та підкорювати серця мільйонів клієнтів, адже Бренд PEUGEOT вступає в нову еру власної історії, представляючи новий електричний кросовер-фастбек PEUGEOT E-3008.

Електромобіль PEUGEOT E-3008 є першою моделлю, яка використовує нову платформу Stellantis STLA Medium, що виводить Бренд на новий рівень технологічного розвитку. Ця інноваційна платформа була розроблена для того, щоб запропонувати найкращу в своєму класі продуктивність за найважливішими критеріями для клієнтів: великий запас ходу (до 700 км); мінімальний час підзарядки (30 хвилин), задоволення від водіння, високу потужність та ефективність.

Новий PEUGEOT E-3008 одразу пізнається завдяки стилю кузова кросовер-фастбек. Динамічний дизайн поєднано з гарною аеродинамікою (Cx 0,28) та елегантністю зовнішнього вигляду. Водночас PEUGEOT E-3008 пропонує ефективність використання розмірів, що є основою для чудового простору салону. Незабутні враження від інновацій та елегантності, що доповнює зовнішність Нового PEUGEOT E-3008, знаходять своє продовження і в салоні. Адже нова концепція інтер'єру PEUGEOT Panoramic i-Cockpit підіймає на новий рівень задоволення та враження від кожної подорожі.

Команда розробників PEUGEOT вирішила поєднати два з трьох основних елементів салону i-Cockpit, а саме: піднятий над кермом екран та великий центральний сенсорний дисплей. Тепер вони інтегровані в єдиний вигнутий панорамний монітор, що складається з суцільної 21-дюймової HD-панелі, яка простягнулась від лівого краю панелі приладів аж до центральної консолі. Цей панорамний дисплей наче «злітає» над панеллю приладів. Ефект левітації підкреслюється навколишнім світлодіодним освітленням, джерело якого розміщено за екраном. Розташований під зручним кутом для забезпечення оптимальної ергономіки, панорамний 21-дюймовий дисплей дещо вигнутий до водія - й водночас, він залишається ідеально доступним для пасажира.

Переможця буде оголошено 26 лютого в Женеві (Швейцарія), а поки ви можете познайомитися з модельним рядом PEUGEOT в Україні та обрати свого фаворита на офіційному сайті Бренду, або ж відвідати онлайн-склад Бренду та обрати улюбленця із наявного складу в Україні.

Дилерська мережа Peugeot Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.

перейти на сторінку компанії
Джерело: PEUGEOT

Обговорення новини

кірбі  

700 км запас ходу 3008 як шо це правда і ціна адекватна буде то тоді да теслу можно списувать з рахунків.

+4ВІДПОВІСТИ  
Алексей Сухоруков  

кірбі, дуже важливо скільки він споживає і швидкість заряджання. Іноді важливіше за пробіг.

ВІДПОВІСТИ  
nokia75  

у реальних умовах буде 500+, але ж і це добре.

+4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація